Crystal Family Resort
  • Mjesto: Belek
  • Usluga: Ultra All Inclusive
  • Kategorija: *****
  • Cijena:

Crystal Family Resort i SPA se nalazi direktno na plazi u novom dijelu Beleka, Bogazkent. Sa svojom posebnom arhitekturom, izvanrednim okruzenjem, 15000m2 bastom, velikim bazenima, aquaparkom i raznim sadrzajem ovaj hotel je pravi raj za familije. Topla dobrodoslica, ljubaznost, odlicna usluga, prostrane i lijepo dekorisane sobe. Raznolika ponuda salona za ljepotu, spa centara sa otvorenim spa bazenima, jacuzzi, tusevi i masaze u basti.

POLOŽAJ
Hotel je izgradjen na samoj plaži u Belek-Boğazkent i nalazi se na samo 40 km od antalijskog aerodroma i 50 km od centra grada Antalya. Zauzima površinu od 23,000 m². Na 8,000 m² se nalazi hotelska zgrada, a 15,000 m² sastoji se od vrtova, i prelijepo uredjenih parkova.

SADRŽAJ
Hotel raspolaže sa ukupno 372 sobe, od kojih 257 soba ima pogled na more centar ljepote, poseban SPA vrt s Bali vrstama masaže, Spa bazen (60 m²) posebni jet tusevi, sale za koferencije, 5 bazena, uključujući i unutrašnji bazen sa toplom vodom i snack bar, terasa za sunčanje sa ležaljkama i suncobranima. Teretana, sauna, frizerski salon, tv salon, kafici, barovi, diskoteka, restorani, internet centar, vešeraj.

SMJEŠTAJ
Komforne i lijepo dizajnirane sobe sadrže: tepih, klima uredjaj i centralno grijanje, sat/tv, sa muzičkim kanalima, mini bar, safe, direktnu telefonsku liniju, wireless-internet konekciju, protivpožarni alarm, wc/kada sa telefonom i fenom.

USLUGA
Ultra All Inclusive.
Napomena: Pri dolasku u hotel, na recepciji, obavezno tražiti koncept usluge ultra all inclusive.

PLAŽA
Privatna pješčana plaža, koja se prostire na 150m², gdje vam suncobrani i ležaljke stoje na raspolaganju.

SPORT I ZABAVA
UZ DOPLATU: Rasvjeta na teniskim terenima, oprema za tennis, jet ski, banana, parasailing, bilijar, kompjuterske igrice, stolni nogomet, golf, kuglanje.
BEZ DOPLATE: Biciklo na vodi, surfanje (uz certifikat), kosarkaski tereni, odbojka na pijesku, fitness centar, stolni tenis, vaterpol, aerobik, streljaštvo, pikado, mini-golf.

ZA DJECU: Poseban djecji bazen s aqua-parkom i mini club s igralistem (4 – 12 godina). Za djecu izmedju 13 i 16 godina, tu je junior klub sa igralištem.

MEĐU NAMA
Posjetite ovaj “grad u malom” koji ce vam pruziti i više od samog odmora